Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ovi angol Helen Doron módszerével

2010.10.21

Óvodánkban megkezdődik a nagy múltú Helen Doron módszer által továbított angol nyelvoktatás!

11 kis óvodásunk kezdi meg az ovi angolt, heti rendszerességel!

                                                                                                         A módszer

     

fejek.JPG

Ezt a nagy sikerű, jól bevált angoltanítási módszert a nyelvész Helen Doron fejlesztette ki, aki világszerte folyamatosan konzultál a Helen Doron tanárok csoportjaival. Erre azért van szükség, hogy meglévő anyagait rendszeresen tovább tudja fejleszteni, és új anyagokat dolgozzon ki a gyermekek és a tanárok igényeinek kielégítése érdekében.

A Helen Doron Early English-t több százezer kis és nagy gyermek tanulja világszerte 1985 óta. A módszer játékos és nagyon hatékony. Azon az elven alapul, ahogy egy gyermek természetes körülmények között a saját anyanyelvét tanulja, azaz a szavakat, mondatokat sokszor hallja és közben sok pozitív megerősítést kap.

Összesen 10 évnyi angol nyelvtanfolyamot kínálunk a gyermekek számára: 7 évig az angol beszélt nyelvet tanítjuk kisgyermekek számára, majd 3 évig beszélni, olvasni és írni tanítjuk a nagyobbakat. A program mindent magában foglal, amire a gyermeknek szüksége van ahhoz, hogy angolul beszéljen: anyanyelvi kiejtés, nyelvtan és szókincs.

Elkötelezetten arra törekszünk, hogy az 3 hónapos kortól 14 éves korú gyermekek számára a legjobb angoltanítási anyagokat és módszertant tudjuk nyújtani. Tanáraink professzionálisak, és munkájukhoz folyamatos képzést és támogatást kapnak. Szervezetünk dinamikus és az Önök szolgálatára áll. A Helen Doron Early English a gyermekeket világszerte szolgáló, komplett angoltanulási rendszer.